Monday, May 25, 2015

Teknik SAPUAN DI ARI-ARI..

Saya Hanya membuat sapuan di 3 tempat sahaja.Tapi Hasilnya sangat luar biasanya.Banyak perubahan yg saya alami dengan Women Desire Essential Cream.Krim terapi hormon no.1 di Malaysia.

Penggunaan asas setiap hari 2 x sehari
===============================
1) Nadi kedua2 BelahTangan
2) Nadi kedua2 Belah Leher
3) Ari-Ari

Knp perlu sapu pd ari-ari??
Anugerah yg ada pada wanita yg tiada pada lelaki adalah slh satu dr ASMA AL HUSNA iaitu RAHIM.
Terletaknya ia adalah di bahagian ari2. Jd ia di ibaratkan seperti NADI UTAMA SEORANG WANITA kerana tu sgt di galakkan utk sapu pd bahagian ari2..
Kalau rahim kita tak sihat,sakit...Wajah pon turut kusam.Malah ada yg smpai terpaksa buang rahim akibat penyakit pangkal rahim. Mereka yg telah ketiadaan rahim, telah kekurangan satu keistimewaan yang Allah anugerahkan hanya kepada kaum HAWA.

Rahim sihat akan jdkan wanita itu sihat,cantik,cergas & sempurna.segala penyakit kewanitaan jgk puncanya pd rahim jgk..
Jadi,sygilah rahim anda dgn penggunaan wd 2x sehari je.. 
Rahim yang cantik bakal membuatkan wajah anda tampak Sihat,Cantik,Pinkish dan glowing.
Jadi apa2 rawat dulu dalaman kita...Dalaman dah cantik.Pakai skincare bertambah lagi kesan.Makan sumplement lagi kesan berganda.Jadi mana yang dah cuba macam2 tapi tiada perubahan.

Jom kita cuba pula rawatan terapi hormon WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM.
InsyaAllah berkesan dan ianya di rumus khas untuk kaum wanita 100%.



TIPS UTK KEMPISKAN PERUT/HILANGKAN PERUT BUNCIT/KURUS DGN WDEC:
****************************************
1) Sapu WDEC 2kali sehari di 3 BAHAGIAN WAJIB + peha belah luar.
2) Sapu bahagian2 yg buncit dan b'lemak, calit sikit2 jer, sapu rata... janji kena WDEC.
3) Konsisten dan minum air masak paling kurang 3 LITER sehari.

=========================
UTK KESAN YG LEBIH BAGUS:
=========================
👉 Makan makanan yg seimbang, lebihkan sayur-sayuran.
👉 Tinggalkan makanan ringan dan makanan segera.
👉 Elakkan makan makanan berat pd lewat malam, terutamanya sebelum tidur.
👉 Jangan makan 'berulamkan' air.
👉 Kurangkan minuman bergas, bersoda dan bergula.
👉 Banyakkan pengambilan air suam.

"SABAR.... SEMOGA BERJAYA!!"

Ingin mencuba?? Hubungi : 012-7341028 (suzee)


No comments:

Post a Comment